Foto in provinciale en lokale kranten

Op 19 juni, twee dagen voordat het Boerderijfestival ‘DiepSpaceDuiken & Club Zonnemaire‘  begon, is er een groot artikel geplaatst in de Provinciale Zeeuwse Courant (PZC) en in de lokale krant Ons Eiland. Vooral het stuk in de PZC vond ik een leuk en vlot geschreven artikel waarbij je echt zin kreeg om ons boerderijfestival te gaan bezoeken. En wat ik helemaal te gek vond was de immens grote plaatsing van een foto van mij. Over de hele pagina staat de foto die ik de week ervoor, tijdens de opbouw van het festival, had geschoten.

In de avond zijn we met spaceshuttle en al een stukje over het Zeeuwse land gaan rijden met de hele crew die die dag aan het opbouwen waren. Het licht was echt fantastisch waardoor ik het geluk had dit mooie plaatje te kunnen schieten. Wat ik ook wel leuk vind is dat ik er zelf gewoon ook op sta. Huh, hoe kan dat nou? Nou gewoon met een ‘timer-remote-control’, oftewel een kleine afstandsbediening.

Het artikel in de PZC van 19 juni, helaas is de resolutie niet hoog genoeg om alles goed te kunnen lezen :(

 

De promotie foto voor het festival Diepspaceduiken & Club ZonnemaireOns Eiland

 

 

Posted in Blog, Fotografie, Media.